Een lange winter

In 2012 is er zeer veel gebeurd. Eind 2011 hadden Paul/Tom/Jorine ons een vakantie in Nepal aangeboden. Ondanks de troubles met (schoon)ma en -pa zijn we met 5-en zowat de gehele maand maart in Nepal geweest. Een onvergetelijke ervaring!!

Na terugkomst was meteen duidelijk dat de gezondheid van pa heel erg achteruit was gegaan, het ging zelfs zo slecht dat hij begin mei is overleden, thuis in de serre. Ma kwam hier niet overheen en drie weken later overleed zij in het ziekenhuis. De rest van 2012 heeft nagenoeg in het teken gestaan van deze gebeurtenissen en de gevolgen.

De winter viel al vroeg in. We waren (wederom met 5-en) medio november in de Ardennen (nabij Durbuy) en er was sneeuw. In januari 2013 was er twijfel over go/nogo van de Elfstedentocht, uiteindelijk nogo. Eind januari met L+E enĀ  M+T naar Egypte, super! Het voorjaar was verder erg koud en somber, Pasen was zelfs kouder dan Kerst 2012. Laatste weken van april dus richting zuid Frankrijk voor de zon.